Despre noul meu site, The Healthy Journal

Ideea unui site de cooking, alimentatie sanatoasa si articole despre sanatate a venit undeva la finalul lunii mai. Nu am stiut daca sa ii dau gir sau nu , insa pana la urma am zis sa incercam, ca nu avem nimic de pierdut.

Am inceput The Healthy Journal nu pentru ca sunt eu, sau alt membru al echipei, un master chef cu tot felul de retete spectaculoase. L-am inceput pentru a avea intr-un loc toate retetele sanatoase pe care le-am incercat si le incerc, pentru a scrie despre endometrioza, boala Lyme si orice alt topic din sfera sanatatii.

Avem o luna si un pic de la lansare si acum si eu ma mai uit in categoria de retete cand ma mai intreb “ce gatesc astazi”.

Sunt retete sanatoase, fara gluten, fara zahar, fara lactate si fara soia si cred ca, daca va veti duce pe site, veti vedea ca nu, nu e greu sa mananci astfel. E greu, poate, sa gasesti idei si sa te organizezi – (si) pentru asta este site-ul acesta.

Apoi vin articolele despre endometrioza – cei care ma cunosc stiu ca sunt si redactor, sunt pasionata de research si mereu am sharuit si scris despre ce mi s-a parut interesant in zona asta. Tocmai de aceea, avem si o sectiune de “Jurnal”, acolo unde veti gasi articole despre endometrioza. Pentru ca o alta fata din echipa s-a confruntat, la un moment dat, cu boala Lyme, avem un jurnal si despre asta, alaturi de multe alte articole generale despre sanatate.

Nu, nu suntem specialisti, insa cele mai multe articole sunt dublate de studii. Nu, nu suntem nutritionisti, dar colaboram cu un medic specialist in Diabet si Boli de Nutritie si, pana la urma, fiecare isi poate detalia experientele.

Pe blogul meu nu mai am timp sa scriu, si pentru The Healthy Journal scriu seara, tarziu, asa ca nu mai am timp si pentru blogul acesta. Daca doriti sa ne urmariti, ne-am bucura sa ne fiti alaturi acolo: sa dati like paginii noastre de Facebook, sa dati like la articole, sa va inscrieti cu adresa de email pentru a primi newsletterul nostru etc.

In mai 2014 am inceput prima data sa ma documentez despre endometrioza, am trecut de atunci prin o groaza de experienta, am cunoscut o multime de oameni.

Indiferent de ce s-a intamplat si de ce se va intampla, cu mine sau cu site-ul asta, imi este foarte clar ca eu nu voi putea renunta vreodata la scris, la scris despre endometrioza si de a incerca sa trasez un alt drum pentru pacientele care o doresc. Daca as fi gasit si eu astfel de experiente povestite pe cand aveam 20 de ani, poate altfel s-ar fi desfasurat evenimentele din viata mea.

Ce am uitat sa va spun si este foarte important 🙂 este ca site-ul este bilingv – Engleza-Romana.

In alta ordine de idei, va asteptam aici si la thehealthyjournalcom@gmail.com cu orice sugestii ati avea!

Cu drag!

Marina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: