Voluntariat povesti endometrioza + texte utile Facebook

Pentru cei dintre voi care nu ma cunosc, trebuie sa va spun ca inca din iunie 2016, de cand m-am operat a doua oara, am inceput sa scriu pro bono o multime de articole si interviuri despre endometrioza.

Intentia mea, asa cum probabil banuiti, a fost sa mediatizez cat mai mult aceasta afectiune si sa ajut cat mai multe femei cu aceasta afectiune prin informatiile impartasite.

Acum, de cand m-am mutat la Timisoara e drept ca nu mai am atat de mult timp pentru a face activitati pro bono in acest sens (dar daca doriti sa ma aveti in echipa in proiecte mai ample, putem discuta si despre remuneratie), insa nu inseamna ca activitatea mea de voluntariat se opreste aici.

Pe langa comentariile de pe grupuri, am scris si voi scrie articole despre evenimentele fetelor cu asociatii sau voi veni cu sfaturi si idei diverse, atunci cand acestea mi se vor cere si vor fi apreciate.

Voiam sa va anunt, insa, ca voluntariatul meu se continua totusi intr-o directie utila multora dintre voi, cred si sper eu.

  • Asadar, daca treceti prin Timisoara si doriti sa ne intalnim, sa imi impartasiti povestea voastra, iar eu sa o astern “pe hartie” (a se intelege intre paginile site-ului http://endometrioză.ro/) ma puteti contacta linistite. Ne intalnim, povestim, dupa eu scriu, voi va dati acordul si publicam povestea cu numele real sau pseudonim, asa cum doriti voi.

Puteti citi aici mai multe articole/povesti ale fetelor cu care m-am intalnit deja: http://endometrioză.ro/category/opinii/

In felul acesta dati si voi o mana de ajutor in raspandirea informatiilor reale despre endometrioza si, in plus, ma puteti intreba orice doriti despre experienta mea cu endometrioza, care nu e deloc de neglijat: diagnosticata de 7 ani, 2 operatii dintre care una cu rezectie de rect, o multime de articole/interviuri publicate si o groaza de studii citite.

  • A doua directie in care va pot ajuta eu este cu texte Facebook sau texte email in cazul in care aveti nevoie de ajutor (strans bani pentru operatie, tratamente, recuperare etc.) Daca sunteti deja pe grupurile de suport Facebook, o cunoasteti pe Roxana Muntean. Fata asta a avut si are inca o endometrioza agresiva, a avut nevoie de o suma de bani pentru a se opera, s-a mobilizat multa lume in ajutorul ei. O directie a fost si aceasta: textele Fb prin care isi expunea cazul de pe wallul personal, grupuri etc, cat si emailuri pentru diverse firme care ar fi putut-o ajuta. Pe aceasta parte am ajutat-o eu si asa va pot ajuta si pe voi, pro bono, in cazul in care aveti nevoie si situatia voastra o cere. Bineinteles, voi avea nevoie de ceva dovezi cum ca ce spuneti este real (asta daca nu necunoastem mai bine de pe grup) si nu voi putea onora mai mult de 1-2 cazuri de acest fel pe luna, sa spunem, insa vorbim.

Cam atat am avut acum sa va anunt! De ce fac asta? Pentru ca trebuie sa delimitez clar granita intre voluntariat si munca mea din care traiesc si ma intretin si pentru ca eu cred ca o bucatica din ceea ce facem trebuie sa mearga la cei din jurul nostru, fara nicio alta pretentie!

Pastram legatura si nu uitati inca o data paginile si grupurile de suport pentru endometrioza: https://www.facebook.com/despreEndometrioza/ , https://www.facebook.com/groups/127544203933194/ si https://www.facebook.com/groups/212620512488627/

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: