Rebranduire de blog dupa o “inspiratie de Timisoara”

Scriu de mult. Ca orice pasiune, a inceput in clasele mici, a incercat ea sa se dezvolte, dar, in cazul meu, nu prea a facut aripi sa zboare, cel putin nu asa cum ar fi trebuit.

Totusi, dupa multe drumuri intortocheate, am ajuns redactor cu acte oficiale. Asta se intampla cam prin 2009, pe cand aveam 26 de ani. Da, cam tarziu vor spune unii. Bine ca s-a intamplat si atunci, as spune eu, daca e sa ma gandesc la toata viata mea cu “tranzite lente”.

In fine, nici nu mai conteaza prin cate am trecut pentru a ajunge sa scriu. Daca la partea asta cu editare, creare texte Facebook, manageriere Fb, scriere articole & interviuri lucrurile au stat ceva mai bine, la partea cealalta de “scriere creativa”, lucrurile s-au miscat cam prost din punctul meu vedere.

Doua lansari ratate pana acum, insa vreo 3-4 povestiri scurte super faine care au determinat o prietena din Timisoara sa ma ridice in slavi o seara intreaga, zilele trecute si sa imi repete cat de important e sa merg pe drumul asta, ca doar asta imi e harul. Va dati seama ce bine m-am simtit eu atunci. Totusi, m-am hranit cateva zile cu egoul asta gadilat si m-am culcat pe o ureche…din nou.

Switchul l-au facut, insa, tot timisorenii. Pe blog puteti citi prima mea exprienta cu Fuckup Nights. O seara de expunere a esecurilor si a modului in care te repliezi dupa. Joi am avut norocul ca printre speakeri sa se afle si Cristian Philipp, cel cel care a construit compania de training si consultanta Essential Training si programul de teambuilding The Village. Dupa discursul primului speaker, recunosc, nu credeam ca ma va mai putea misca sau inspira ceva mai mult. Pe langa povestea lui impresionanta despre cum a reusit sa renasca din cenusa (suna a expresie general valabila, dar cam despre asta a fost vorba), mi-a transmis si sentimentul ala misto de “You can do it!” si ca e important sa faci lucrul ala pentru care ai fost creat. Sa identifici care iti e harul si apoi sa lucrezi pe rupte in directia aia.

Despre asta, insa, in detaliu, intr-un alt articol, insa ce e important e ca a doua zi dimineata am avut ideea asta: de a-mi rebrandui blogul, de a ma reinventa pe mine, ca profesionist. Pentru ca da, chiar scriu bine! Da, chiar sunt inventiva si am super idei, insa prea lucrez sau am lucrat pana acum pe gratis si/sau nu mi-am extins propriile idei.

Asadar, am adunat pe blogul acesta cam toate tipurile de scrieri importante create in ultimii ani. Pe langa faptul ca, sper eu, va vor placea, sunt deschisa si spre multiple colaborari. Contactati-ma daca:

– Aveti nevoie de articole generale, pe diverse teme.
– Va place proiectul meu demarat impreuna cu Cristian Bulugea (el fotografia + eu textul = un cadou personalizat pentru cineva drag) si v-ati dori si voi o fotografie/text in format print.
– Sunteti in cautarea cuiva care sa va ajute cu pagina de Facebook (creare content, postare, sfaturi etc.)
– Organizati un eveniment si ma vreti in echipa voastra pentru a va ajuta in servicii legate de content si Social Media. (articole, communicate de presa, Facebook posts, emailuri pentru sponsori, researching etc.)
– Va doriti o povestire personalizata pentru prietena, iubita, sotia, mama, sora, fratele etc.
– Aveti o fotografie proprie si doriti un text scurt pentru a o personaliza si a o face cadou mai departe.
– Aveti nevoie de advertoriale.
– Sunteti regizor/scenarist si sunteti in cautare de idei sau poate ati vazut in scrierile mele ceva interesant si doriti sa discutam.

Si lista ramane deschisa! 🙂

Marina

Nu uitati de pagina de Facebook: https://www.facebook.com/marinarasnoveanu11/?fref=ts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: